Hirdetés

Cyberlink mobil TV bemutató



|

Mobil digitális tévébemutatót tartott a Cyberlink a tajvani IDF-en.

Hirdetés

A 2004 év végén létrejött DVB-H szabvány a már hazánkban is üzemelő DVB-T-re, azaz a földfelszini digitális műsorszórásra épül. Úgy építi be a kisebb felbontású, kézigépekbe szánt adást a műsorszórásba, hogy az nem zavarja a jelenleg üzemelő DVB-T átjátszó- és vevőkészülékeket. A Cyberlink megoldása emellett kompatibilis DVB-CBMS specifikációkkal, így kísérőadatok is beágyazhatók a műsorba.

A bemutató során a szabványos kézi készülék behangolta a DVB-H adót, lejátszotta a HE-AAC v2 hangból és H.264 mozgóképből álló műsort és megjelenítette a beágyazott XML tartalmakat is. Alice H. Chang, a cég elnöke kiemelte, hogy mindezt egy Intel XScale processzora épülő standard kéziszámítógéppel demonstrálták, azaz a Cyberlink megoldása nem igényel extra lejátszóhardveres támogatást. Mi több, az Intel Wireless MMX technológiájának alkalmazásával a teljesítményt várhatóan további 70 százalékkal lesznek képesek megnövelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.