Hirdetés

Ébredj valaki más hangjára a Wakie-vel



|

Az alkalmazás nem egy egyszerű ébresztőóra. Másokat bíz meg a feladattal.

Hirdetés

Rengeteg különböző alkalmazás létezik, amely arra szolgál, hogy a megfelelő időben ébresszen fel minket. A legegyszerűbbek a hétköznapi órák, amelyek az általunk beállított időben riasztanak, de jó ideje elérhetőek már a különböző alvási szokásokat és ciklusokat monitorozó appok is, amelyek pontosan akkor ébresztenek fel minket, amikor kialudtuk magunkat.

Hirdetés

A Wakie inkább az első kategóriába sorolható, ám van benne egy nagyobb csavar. Amikor regisztrálunk, megadjuk a telefonszámunkat, az alkalmazás pedig két csoportra osztja a felhasználókat. Minden ébredni vágyó mellé beoszt egy éber figyelőt, akinek az a feladata, hogy a megfelelő időben felhívja az alvó felhasználót, hogy felébressze, hasonlóan a szállodákban is kérhető szolgáltatáshoz. Nagy különbség azonban, hogy az alkalmazás hasonló korú, de ellenkező nemű párokat állít össze, így az egész ébredési procedúra egy bizarr ismerkedős játékba csap át.

Amennyiben az alkalmazás nem talál megfelelő partnert számunkra, úgy be kell érnünk a jól megszokott, csipogós ébresztővel. A számokat természetesen soha nem adják ki, az app pedig már most hatalmas népszerűségnek, Oroszországban például 1,5 millió felhasználó több mint 30 millió ébresztést hajtott már végre. Ugyan van még hová fejlődnie az alkalmazásnak, jó látni, hogy a mai, teljesen automatizált világban még van esély az emberi kapcsolatok építésére. Az alkalmazás egyébként Androidon és Windows Phone-on is elérhető, az iOS-es verzió pedig hamarosan bekerül a Store-ba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.