Hirdetés

EyeFinity-vel jön az új HP Envy 17



|

Akár 3D-s Blu-Ray filmek megtekintésére is alkalmas a notebook.

Hirdetés

A HP nemrég bejelentette az Envy 17 3D jelzésű multimédiás notebookját, amely a szériára jellemző módon nem szenved hiányt semmiben. Különlegessége a 17,3 colos, és 1920×1080 pixeles kijelzőjében rejlik, amely egy megfelelő szemüveggel párosítva lehetővé teszi a 3D-s Blu-Ray filmek megtekintését.

 

HP Envy 17 3D
HP Envy 17 3D

 


Az egyéb specifikációi megegyeznek a hagyományos megjelenítővel felszerelt modellével: a gépbe Intel Core i7-es processzorok kerülhetnek, legfeljebb 8 GB DDR3-mas memóriával kiegészítve. A grafikus alrendszer az ATI/AMD-től származik, ráadásul az 1 GB önálló GDDR5-ös memóriával is felszerelt Mobility Radeon HD 5850-es VPU támogatja az EyeFinity-t is.

 


Az optikai meghajtó természetesen egy Blu-Ray olvasó/DVD-író kombó, a háttértár szerepét pedig akár két darab 1 TB-os merevlemez is betöltheti. A szokásos csatlakozókon kívül került még a gépre egy-egy USB 3.0, eSATA, DisplayPort és HDMI is. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kerülhet piacra a HP Envy 17 3D, azonban az Egyesült Államokban konfigurációtól függően 1400-2000 dollárt (körülbelül 314-448 ezer forintot) fognak kérni érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.