Hirdetés

Ez lehet a következő Sony okostelefon



|

A középkategóriában hódítana majd a következő Xperia XA, amelyről még nem sokat tudni.

Hirdetés

A pletykák alapján úgy tűnik, hogy a Sony hamarosan bemutatja a következő-generációs "olcsó" okostelefonját, az Xperia XA utódját. 

Hirdetés

Az első képeknek hála már azt is tudjuk, hogy nagyjából miként nézhet majd ki a második-generációs Xperia XA. Valamivel modernebb külsőt kap, több ívvel. 

A készülék oldalai enyhén íveltek, a hátlap egyenes, a bekapcsológomb szokás szerint kisebb méretű. Nem hiányzik a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó sem felülről, ami jó hír azok után, hogy 2017-ben sok okostelefonról ez eltűnik. 

Egyelőre sajnos nincsenek információk arról, hogy mit tud majd az új Xperia XA. Valószínűleg 5 hüvelykes lesz, a méretei 145 x 66,8 x 7,99 milliméter körül alakulhatnak. Minden bizonnyal az USB-C port is biztos tétel a specifikációk listáján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.