Hirdetés

Forgalmazóra találtak a Sonim mobilok



|

Immáron hivatalos forrásból is beszerezhetőek hazánkban a cég strapabíró készülékei.

Hirdetés

A PTTSystems bejelentette, hogy megállapodást kötöttek a kaliforniai székhelyű Sonimmal, így mostantól kezdve utóbbi vállalat főképp ipari felhasználásra szánt telefonjai hivatalos forrásból is beszerezhetőek Magyarországon. Ez főként az esetleges garanciális javítás/csere esetén lehet hasznos, bár a telefonok minőségéről a 3 év feltétel nélküli garancia sokat elárul.

 

 


A Sonim készülékeinek mindegyike por-, csepp-, hő- és ütésálló egy bizonyos fokig, a vonatkozó IP-minősítés pontos magyarázatát az érdeklődők elolvashatják a Wikipedia magyar nyelvű oldalán. Mivel az aktuális kínálat hat készülékből áll, így nem szeretnénk külön foglalkozni a tulajdonságaikkal, a lenti táblázatban megtekinthető az összes specifikációjuk (a képre kattintva az nagyban is megjelenik).

 


Természetesen a maguk nemében exkluzív készülékeknek megvan az áruk is: a legolcsóbb modell az XP1 190 euróért (53 ezer forintért), míg a legdrágább XP3.2 Sentinelért már 460 eurót (129 ezer forintot) is elkérnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.