Hirdetés

Hivatalosan is jön a Froyo a Wildfire-re



|

Elvileg még ebben a hónapban frissíthető lesz a mobil.

Hirdetés

Pár napja számoltunk be a HTC Magic Android 2.2-es frissítéséről, most pedig egy újabb kellemes meglepetéssel rukkolt elő a tajvani gyártó: a Wildfire-re is megérkezik a Froyo kódnevű operációs rendszer.

 

HTC Wildfire
HTC Wildfire

 


A komoly javítás elsőként az európai vásárlók számára lesz elérhető még december folyamán, más piacokon csak jövő februárban fogják publikálni. Sajnos technikai részleteket nem kaptunk, de a telefon 528 megahertzes processzora miatt vélhetően a Flash-beépülőt nem fogják engedélyezni, viszont az élő háttérképeknek még van esélyük.


A jelenleg még Android 2.1-et futtató Wildfire hazánkban számos helyről beszerezhető, kártyafüggetlenül a legjobb ajánlatok olyan 63 ezer forint körül vannak, ezen felül a Telenor és a Vodafone is forgalmazza a készüléket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.