Hirdetés

HTC Vision: teljes billentyűzetes Desire?



|

A pletykák szerint végre eljöhet sokak álom mobilja, immáron 2.1-es Androiddal.

Hirdetés

A tajvani HTC elég nagy lendülettel dobálja piacra jobbnál jobb, androidos készülékeit, de egyvalami a mai napig hiányzik. Ez pedig egy teljes QWERTY-billentyűzettel ellátott modell, ami valami oknál fogva mindezidáig nem készült el. Voltak találgatások ugyan a Nexus Two terveiről, amit állítólag a Motorola készítene, de az információk felmerülése óta további konkrétumokat nem hallottunk.

 

Ott van mindettől függetlenül a T-Mobile színeiben az USA-ban piacra kerülő myTouch 3G Slide, de nagyon úgy tűnik, hogy ez a készülék Európába (jó ideig) nem fog eljutni és egyébként sem lesz megvásárolható szolgáltató független formában.

 

A képet természetesen csak a fantázia szülte, ennél csak jobban nézhet majd ki a Vision

 

Nincs más hátra tehát, mint reménykedni egy, a Desire tudásával, plusz kicsúsztatható QWERTY-billentyűzettel ellátott androidos készülék megjelenésében. És ezeknek a reményeknek van is alapja, mivel holland kollégák hozzájutottak egy készülőben lévő HTC készülék profiljához, amiből több érdekes dolog kiolvasható. A név (Vision) és a QWERTY-billentyűzet megléte mellett azt is sejteni lehet, hogy a telefon már a legújabb, 2.2-es Androiddal kerül a piacra, a képernyő felbontása 800 x 480-as lesz. Az információk egyébként a HTC belső weboldalának kódjai között bukkantak fel és nagy valószínűséggel nem ez lesz a mobil végső neve, hiszen a HTC mindig új elnevezést választ a végső készülékeknek.

 

Az árulkodó kódsorok

 

A HTC legutóbbi, QWERTY-klaviatútrás mobilja a TouchPro 2 volt, ami még Windows Mobile-al érkezett, viszont, ahogy tesztünkben is olvasható, az egyik legjobb méretű, minőségű billentyűzetet kapta a piacon. Minden információ arra mutat, hogy már nem sokáig kell várni egy új, androidos, teljes billentyűzetes HTC modell bejelentéséig.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.