Hirdetés

Idén valószínűleg McLaren kiadású OnePlus nélkül maradunk



|

Az a hír járja, hogy a két vállalat megszüntette az együttműködést.

Hirdetés

A McLaren és a OnePlus 2018-ban kötött partneri megállapodást, amelynek köszönhetően több olyan mobil is piacra került, ami a Forma-1-es csapat ikonikus fekete és naranccssárga színeit viselte. Ám lehet, hogy idén hiába várjuk a speciális kiadást.

Hirdetés

A hírek szerint ugyanis megszűnt a partnerség, ami nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy 2020-ban nem kapunk McLaren kiadású OnePlus telefont, így jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a tavaly debütált OnePlus T7 Pro lesz az utolsó speckó dizájnú készülék. Ha igaz a hír, akkor egyelőre csak találgatni lehet, hogy mi állhat a döntés hátterében, de lehet, az is közrejátszott, hogy a legutóbbi ilyen telefon nem teljesített túl jól a piacon.

Nektek tetszettek ezek a különleges kiadású mobilok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.