Hirdetés

Így néz ki a kamerává varázsolt Lumia 1020



|

Extra akkuval és kétállású elsütőgombbal rendelkezik a masszív Camera Grip.

Hirdetés

Csütörtök délután a Nokia mindenki nagy meglepetésére olyan dolgot vitt véghez, amelyet eddig még senkinek sem sikerült: a cég szélesebb vásárlóközönség figyelmét felkelteni képes, Windows Phone 8 rendszerű okostelefonnal rukkolt elő.


A 41 megapixeles hátlapi kamerával szerelt Lumia 1020 az eddigi tesztfotók alapján abszolút képes felvenni a versenyt a legtöbb kompakt digitális fényképezőgéppel, éppen emiatt a piacra kerülésével párhuzamosan a Nokia elérhetővé fog hozzá tenni egy keretet, amellyel ránézésre az említett eszköztípus egyik jeles képviselőjévé avanzsálható az okostelefon.


A masszív keret a hasonló kiegészítőkkel ellentétben nem csak a Lumia 1020 stabil fogását segíti, de az elsütőgombja kétállású (első fokozatban fókuszál, másodikban fényképez), akad rajta szabványos port a tripodoknak, ráadásul rendelkezik egy 1020 milliamperes akkuval is (összehasonlítási alapul a telefon sajátja 2000 milliamperes). Az Egyesült Államokban a Camera Grip 79 dollárba, azaz durván 18 ezer forintba fog kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.