Hirdetés

Ilyen a Nokia titokzatos tablete



|

A tízhüvelykes gépbe olyan mágneses töltő került volna, mint az Apple MagSafe.

Hirdetés

Sok más gyártóhoz hasonlóan a Nokia is meggondolta magát, amikor arra került a sor, hogy kiadja a saját, Windows RT-s tabletjét. Egy jelentés szerint ennek ellenére kiszivárgott, hogy a finnek mit terveztek, milyen lett volna a táblagép, ha a Windows RT érdekelte volna a felhasználókat. 

A Nokia állítólag egy tízhüvelykes, Windows RT-s gépet akart piacra dobni az idén, de végül úgy döntött, kihajítja a terveket, és inkább egy Windows 8-as készülékre koncentrál. Noha erről nem kerültek ki információk, a másik változatról még képek is felbukkantak. 

 

A Windows RT-s változat kijelzője tízhüvelykes lett volna, a töltést pedig egy mágneses csatlakozóval oldották volna meg: olyannal, mint amit az Apple a MagSafe-fel alkotott a MacBookoknál. A fekete táblagépben egy NVIDIA Tegra 3 processzor dolgozott volna, az extrák között pedig ott volt HDMI, az USB és az LTE. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.