Hirdetés

Itt az első érintős Vertu luxusmobil



|

Hamarosan nem csak komoly presztízsértékű, de okos mobilt is kínál majd a gyártó.

Hirdetés

A Nokia luxusmobilokkal foglalkozó üzletága nemrég leleplezte a Constellation T névre hallgató készülékét, amely érdekessége, hogy ez a Vertu márkanév alatt kiadott első érintőkijelzős telefonjuk. Egyelőre nem tudni, hogy a még ebben a hónapban piacra kerülő eszköz mennyibe fog kerülni, ám a divízió jelenlegi csúcsmodellje 16500 dollárt (3,73 millió forintot) kóstál - vélhetően az új Constellation sem lesz olcsóbb.

 

Vertu Constellation T
Vertu Constellation T

 


Sajnos pontos specifikációkat nem kaptunk, a symbianos eszközbe 3,5 colos, 640×360 képpontos AMOLED érintőkijelző került, támogatja a HSPA+ szabványt, ezen felül természetesen Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n, és A-GPS is található a konstrukcióban. A hátlapi kamerájával legfeljebb 8 megapixeles képeket lehet készíteni, az egység autofókuszos, és dupla LED-es vaku is került mellé.


A 32 GB-os háttértárral szerelt luxustelefon pontos anyaghasználata modellenként változó lehet, ám meglepő módon a bejelentés ellenére egyelőre nem rendelkezünk érdemi információkkal arról, hogy mégis mitől drága a Constellation T.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.