Hirdetés

Januárban kezdődnek a Galaxy S8 tesztjei



|

Iparági források szerint nem csúszik a Galaxy S8 érkezése, a tesztek már januárban elkezdődnek.

Hirdetés

Egyelőre korai lenne bármit biztosra venni a Galaxy S8-cal kapcsolatban, leszámítva azt, hogy a Samsung nem akar problémákat az új zászlóshajójával, amellyel a felhasználók bizalmát szerezné vissza

Hirdetés

A The Wall Street Journal éppen ezért arra jutott, hogy a megjelenést eltolják, áprilisra. Állítólag a Samsung csak az MWC után mutatná be a csúcskészüléket. 

A Samsung partnerei és több névtelen iparági forrás alapján azonban ezek az információk pontatlanok. A The Investor megtudta, hogy az első sorozatot már januárban legyártják, és ekkor megkezdődnek a tesztek is. 

A sorozatgyártás februárban indul, vagyis egy márciusi startra bőven marad ideje a Samsungnak. 

A Samsung előtt az utóbbi évek egyik legnehezebb feladata áll. Minden figyelem a Galaxy S8-ra kezd szegeződni, a várakozások egyre nagyobbak. Nem csak dizájnban és funkciókban kell lemosnia a mezőnyt a pályáról az új zászlóshajónak, de minőségben is a legjobbat kell nyújtsa. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.