Hirdetés

Két új tarifacsomag a Vodafone-tól|

Hirdetés

A Vodafone 500 esetében akár 2 SIM kártya, a Vodafone 800 esetében pedig akár 4 SIM kártya is tartozhat egy felhasználói csoporthoz. Az egymás közötti beszélgetés percdíja mindkét csomag esetében 0 forint. A Vodafone 500 és a Vodafone 800 tarifacsomagok csoportos opcióval történő előfizetése esetén az előfizető havi 500 illetve 800 percet vásárol meg előre, amelyet, ha teljes egészében felhasznál a csoport, akkor az egy percre jutó díj bruttó 18,99 Ft. Az egy csoporthoz tartozó ügyfelek belföldön egymást ingyen hívhatják. Mindkét tarifacsomag esetében mindössze egy havidíj van, akár kettő, akár négy kártya tartozik az előfizetéshez. Minél több kártya tagja a felhasználói csoportnak, annál jobban ki tudják használni az előre megvásárolt perceket. A havidíjat kiegészíti a tarifacsomagokhoz tartozó csoportos opciós díj, amely havi bruttó 690 Ft kártyánként, azonban a Vodafone jelenlegi akciójában - amely november 30-ig tart - az opciós díjat három hónapig elengedi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.