Hirdetés

Két újabb badás mobil érkezett



|

A Wave és Wave Pro elsősorban a tömegeket célozza.

Hirdetés

A koreai gyártó a CommunicAsia kiállításon két újabb badás mobillal rukkolt elő: az egyik a Wave 2 (S5250), a másik pedig ennek a QWERTY-billentyűzettel is felszerelt testvére, a Wave 2 Pro (S5330). A telefonok egyelőre ismeretlen áron augusztusban válnak elérhetővé Oroszországban, és Délkelet-Ázsiában.

A Samsung első badás mobilja egy abszolút felsőkategóriás készülék, azonban ez a kettő inkább a tömegeket célozza - mint a Corby-széria. Ennek oka, hogy a vállalat szeretné széles körben is elérhetővé tenni az operációs rendszerét, így könnyedén megszólítva mind az egyszerű vásárlókat, mind pedig a fejlesztőket.

Így nem meglepő, de szomorú módon a két Wave 2 kizárólag négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózatokon működik, 3G/HSDPA nincs. Viszont a Bluetooth 2.1 mellé Wi-Fi 802.11b/g/n-vezérlő is került, így nem kell lemondani alkalomadtán a mobilnetezésről sem.

A kijelzőjük 3,2 col átmérőjű, de sajnos az alkalmazott panel felbontása ismeretlen. A kamerájuk 3 megapixeles, egyéb tulajdonságaik: A-GPS, 80 MB belső háttértár, microSD-vel való bővíthetőség, és természetesen maga a Bada OS, TouchWiz kezelőfelülettel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.