Hirdetés

Kicsit megkésve, de végre az androidos tábor is megkapta a Google egyik hasznos funkcióját



|

Tavaly már megérkezett iOS-re, és a beszámolók alapján hamarosan még szélesebb körben lesz elérhető.

Hirdetés

A Google tavaly több olyan funkciót tárt elénk, amelyekkel biztonságosabbá tehetjük eszközeinket, ezek között szerepelt az a megoldás is, amivel pofonegyszerűen lecserélhetjük jelszavainkat, ha azok valamilyen okból kiszivárognának.

A bemutatott újdonságok között volt az a lehetőség is, amit kihasználva egyetlen érintéssel törölhetjük az elmúlt 15 perc keresési előzményeit. Meglepő módon az Apple eszközeire előbb jelent meg ez, mint Androidra, de szerencsére a Google pótolja a lemaradását.

Hirdetés

Az XDA Developers korábbi munkatársa, Mishaal Rahman a Twitteren számolt be arról a kapott infóról, miszerint a vállalat elkezdte kiadni androidos eszközökre is az előzményeket törlő funkciót, és lehet is igazságtartalma az értesülésnek, mivel időközben a The Verge egyik szerkesztőjének mobilján is megjelent a lehetőség.

Ti is könnyen megnézhetitek, hogy elérhető-e már nálatok, ha megnyitjátok a Google alkalmazást, és ráböktök a profilotokra. Persze akkor sem kell szomorkodni, ha nincs ott az opció, hiszen lehetséges, hogy egyelőre csak a készülékek egy részére juttatta el azt a csapat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.