Hirdetés

Laza vagy baromság? – különös iPod kiegészítők



|

Az iPod-mániából persze mindenki szeretne hasznot húzni, ezért számtalan hasznos és haszontalan kiegészítőt készítenek hozzá. Ezúttal az általunk legfurcsábbnak ítélt tartozékokat gyűjtöttük csokorba.

Hirdetés

 

ipodwc.jpg

 

Egyeseknek a zenéből sohasem elég, még az illemhelyen sem képesek lemondani róla. Számukra készült ez a falra szerelhető WC papír tartóval kombinált iPod dokkoló. A tervezőket vélhetően Al Bundy megpróbáltatásai ihlették meg és eme nemes kiegészítővel szerették volna az egyszerű dolgozó ember WC-n eltöltött idejét kellemesebbé tenni. A dokkolót felturbózhatjuk egy a közkedvelt Sudoku játékot tartalmazó toalett papír gurigával és ezek után már csak a szagok semlegesítése van hátra.

 

sudoku_500.jpg

isplash.jpg

 

 

 

 

A WC-n történő zenehallgatástól sokkalta nagyobb népszerűségnek örvend az éneklés a fürdőben. Ehhez a tevékenységhez a ZipConnect szolgáltat egy remek folyadékálló dokkoló egységet. Az iPodot egyszerűen becsúsztatjuk a számára kialakított nyílásba, ezt követően felakasztjuk a dokkolót a csaptelepre, majd elindítjuk kedvenc zeneszámunkat és átadjuk magunkat a zene határtalan élvezetének.

 

 

 

 

 

 

 

 

ibuzz_large.jpg

 

Ha már az élvezetekről van szó, akkor itt egy valóban az élvezeteket előtérbe helyező apró segédeszköz. Az ibuzz névre keresztelt apróságot az iPodhoz csatlakoztatva, elsősorban a hölgy tulajdonosok nagy-nagy örömére mozgásba lendül, majd a zene ütemére fejti ki áldásos tevékenységét.

 


 

idog.jpg

 

 

Az előzőhöz hasonlóan szintén a zene ütemét követve lendül mozgásba Sega kutya, ám ez a dokkoló nemhogy élvezetet nem okoz, de esetlen mozgásával inkább szánalmat kelt szemlélőjében, semmint élvezetet. Az összképet tovább rontja a fején lévő ledek villódzása, a készülék egyetlen pozitívuma az, hogy legalább nem kérnek érte sokat, csupán pár ezer forintért bárki hozzájuthat.

 

 

 

ifish.jpg

 

 

 

 

 

A kutya sikerein fellelkesülve a Sega elkészítette a halat. Ez hasonló mutatványokra képes, mint elődje, az iPodhoz csatlakoztatva villog és fickándozik, ezért is érthetetlen miért kerül duplájába.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.