Hirdetés

Lehet, hogy mindjárt itt az Xperia Z6



|

Egyenesen öt készülék érkezhet az Xperia Z6 szériába.

Hirdetés

Az AnTuTunak hála a Weibón felbukkant egy érdekes pletyka, amely a Sony következő Xperia Z szériájáról szól. Eszerint az Xperza Z6 sorozat egyenesen öt készülékből áll majd. 

Hirdetés

Az alap Xperia Z6 5,2 hüvelykes kijelzőt kap, míg az Xperia Z6 mini 4 hüvelykeset. Lesz Xperia Z6 Compact 4,6 hüvelykes képernyővel, Xperia Z6 Plus 5,8 hüvelykessel és az Xperia Z6 Ultra 6,4 hüvelykeset kap. 

A legkisebb modellbe a Snapdragon 620-as SoC kerülhet, az összes többibe a Snapdragon 820-as processzor várható. Ez utóbbiban négy Kryo mag található, valamint egy Adreno 530-as GPU. 

Kapcsolódó érdekesség, hogy a Sony már kiküldött sajtómeghívókat a Las Vegasban esedékes január 5-i CES rendezvényre is, amelyre okostelefonokkal is készül. 

Nagyon érdekes lesz látni, hogy mit tartogat a Sony, elvégre az Xperia Z6 érkezése még elég korai lenne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.