Hirdetés

Mától érhető el a Telenor Hipernete



|

A szolgáltató 42 Mbps névleges letöltési sebességű mobilnet-csomagot is kínál.

Hirdetés

Mint múlt szerdán már beszámoltunk róla, a Telenor hálózatfejlesztési projektje komoly mérföldkőhöz ért, a szolgáltató Budapesten és környékén már 42 megabit/s névleges letöltési sebességet biztosító bázisállomásokkal rendelkezik. Mától kezdve ezen sávszélesség elérhető a fogyasztók számára is, hiszen a cég bevezette a korábbi hírben már említett Hipernet tarifáit.

 

Telenor Hipernet csomagok
Telenor Hipernet csomagok

 


A négy új csomag közül lényegében csak a 21 és 42 megabitesek mondhatóak újnak, hiszen az 5/7 Mbps elméleti sebesség eddig is elérhető volt a Telenor hálózatán. A tarifák érdekessége, hogy a levelezés és általános webböngészés esetén keletkező forgalom nem számít bele a havi keretbe, a két drágábbik esetén ráadásul éjféltől reggel 7-ig havonta 100 GB extra adatforgalmat lehet bonyolítani.


Az 5 megabites kivételével az összes csomaghoz jár a Telenor Net Pajzs nevű szolgáltatása is, amely a gyakorlatban egy F-Secure programcsomagot jelent, vírusirtóval és tűzfallal. A cég meglévő előfizetőinek a Hipernet 21 és 42 tarifacsomagokra való átállás esetén feltétlenül szükséges lecserélniük a modemüket is, két éves tarifamegtartás aláírása esetén a szükséges eszközöket ingyen biztosítja a vállalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.