Hirdetés

Megújult Youtube jár a mangósoknak



|

A Google alapos ráncfelvarrást végzett a weboldalának mobilos verzióján.

Hirdetés

Elméletileg még az ősz folyamán a boltok polcaira kerülnek az első Windows Phone 7.1 (Mango) operációs rendszerrel ellátott okostelefonok, a már piacon lévő készülékek egy része pedig meg nem erősített pletykák szerint szeptember közepétől lesznek frissíthetőek az új változatra.

 

 


A Google szerencsére nem zárkózik el a szolgáltatásainak az összes platformon elérhetővé tételétől, a keresőcég bejelentette a különösen problémás Youtube modernizálását. A mangós telefonokkal rendelkezőknek már nem kell külön alkalmazást használniuk a videók megtekintéséhez, a portál készülékeikre optimalizált új változata mostantól tökéletesen fog működni.


A webes technológiák világában jártasak valószínűleg sejtik a háttérben lévő trükköt, a vállalat HTML5 segítségével oldotta meg a mozgóképek publikálását. Pont ezért követelmény a Windows Phone 7.1, hiszen a vele együtt szállított Internet Explorer 9 az elődjétől eltérően már kompatibilis a szabvány ezen részével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.