Hirdetés

Mindenes fényképező GPS-szel



|

A Ricoh 500SE fényképezőt GPS-szel, Bluetooth-szal és Wi-Fi-vel is ellátták.

Hirdetés

 

A Ricoh 500SE egy egyedülálló digitális fényképezőgép, amely sok olyan funkciót vonultat fel, amelyek ritkaságszámba mennek. Ilyen például, hogy beépített GPS-egységgel rendelkezik.

 

A gép tulajdonosának nem muszáj ezt a vevőegységet használnia, akár egy külsőt is csatlakoztathat hozzá, ugyanis a készüléket Bluetooth-modullal is fölszerelték. Ezzel azonban nem ér véget az extrák sora: Wi-Fi-t is találunk az 500SE-ben, így képeinket még könnyebben oszthatjuk meg másokkal, vagy másolhatjuk számítógépünkre.

 

ricoh_caplio_500se.jpg

 

A fényképező, külsejét tekintve nem szépségdíjas, azonban mindennek megvan az oka. A szürke gumiborításnak hála víz-és ütésálló a Caplio sorozat legújabb tagja. A 2,5 inches LCD-kijelzővel és 8 megapixeles képkezelő-szenzorral ellátott fényképező ára 1200 dollár (234.000 forint). Az 500SE Európában már most elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.