Hirdetés

Mindjárt itt a Nokia Windows 8-as tablete



|

Május 14-én érkezik a finnek windowsos táblája, amiről már most mindent tudni.

Hirdetés

A Nokia úgy tűnik, hogy elérkezettnek látta az időt arra, hogy bemutassa az első táblagépét. Indiai források szerint a finn mobilgyártó a május 14-én tartandó londoni sajtóeseményén szeretné lerántani a leplet a tabletről, amelyre operációs rendszerként a Microsoft Windows 8-a került. 

A készüléknek ráadásul már a specifikációi is kiszivárogtak, így ha a források nem tévedtek, már minden adat ismert az eszközről, kivéve a nevét. A tabletbe várhatóan 10,1 hüvelykes kijelzőt építenek, ami lemaradva a mai trendektől mindössze 1366 x 768-as felbontásra lesz képes. Elképzelhető, hogy két külön tablet is érkezik, Windows 8 és Windows RT operációs rendszerekkel. 

A Nokia készüléke egy vélhetően többmagos, 1 GHz-es processzorral dolgozik majd, amihez 1 GB memória társul. Ezzel a tudással legfeljebb a középkategóriában versenyezhet a tábla, amely 256,6 x 175,3 x 9,7 milliméteres méretekkel rendelkezik, és 676 grammot nyom a mérlegen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.