Hirdetés

Moto Z Force vs. Galaxy S7 Active - a törésteszt



|

Alapos töréstesztet végeztek az ütésálló Samsung készüléken és a törhetetlen kijelzős Moto zászlóshajón.

Hirdetés

Kicsit szokatlan, hogy egy töréstesztben a Lenovo Moto Z Force és a Samsung Galaxy S7 Active készülékeit hasonlítják össze, de tény, hogy mindkettő ígér valamilyen védelmet az esésekkel szemben. 

Hirdetés

A Moto Z Force törésbiztos kijelzővel rendelkezik, a Galaxy S7 Active pedig ütésálló burkolatot kapott. 

Az 1 méteres, hátlapra érkező zuhanásokat meglepő módon a Moto Z Force bírta jobban a kettő közül. A második körben egy méterről ejtették le a készülékeket, az aljukra. A műanyag ház miatt a Galaxy S7 Active bírta ezt jobban, a másik fém háza apróbb sérüléseket szerzett. Az oldalsó becsapódások ugyanilyen eredményt hoztak. 

Ezután kijelzővel lefelé ejtették el az eszközöket - mindkettő jól vészelte a találkozást a padlóval, a képernyők egyben maradtak. 

A remek teljesítmény miatt bónuszkörre is jogosult volt a két okostelefon, vagyis addig dobálták mindkettőt, amíg működtek. A Galaxy S7 Active-ot ötvenszer kellett a földhöz csapni, mire valami történt vele. 

Vajon kibírt ennyit a Moto Z Force? 

A videóból kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.