Hirdetés

Motorola Flipout: furcsább, mint a KIN ONE



|

Elforgatható kialakítást kapott a QWERTY-s mobil.

Hirdetés

Az USA-beli gyártó a pletykák szerint júniusban egy fiataloknak szánt okostelefont fog piacra dobni: érdekessége, hogy a kijelzőt oldalirányba forgatva lehet elővarázsolni a QWERTY-billentyűzetet. A megjelenítő természetesen érintős, az átmérőjű állítólag 2,8 col, de sajnos a felbontása ismeretlen - talán 320×240 pixel.

 

 

Motorola Flipout
Motorola Flipout

 


A kamera a hírek szerint 3,1 megapixeles, a MotoBlur felhasználói felület alatt pedig Android 2.1 operációs rendszer dolgozik. Sajnos a kommunikációs képességeit egyelőre sűrű homály fedi, de a hírek szerint GPS is került a készülékbe - ha ez igaz, akkor valószínűleg Wi-Fi és HSDPA is lesz.

 

 

Motorola Flipout
Motorola Flipout

 


Viszont a belbecs több elemére kitér még a pletyka: elvileg 700 megahertzes processzor dolgozik a Flipout-ban, amely mellé 256 MB RAM-ot, és 512 MB ROM-ot társítottak. Mint a képen is látható, három színben válhat elérhetővé a nyár folyamán, de sajnos a célba vett piacok, és a várható árazás ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.