Hirdetés

Nokia E6 és X7 bejelentés lesz kedden



|

Utóbbi készülékről már egy videó is megtekinthető.

Hirdetés

A Nokia sajtósai pár napja közölték, hogy április 12-én egy symbianos sajtótájékoztatót fognak tartani Londonban, egész pontosan közép-európai idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődik az esemény. Ennél többet nem árultak el a várható bejelentésekről, ám sejthető volt, hogy előtérbe kerül majd az operációs rendszerük PR 2.0-s frissítése, és több új mobiljuk bemutatása is lógott már egy ideje a levegőben.

 

 

A finnek előrelátó sajtósai azonban elkövettek egy jóhiszemű hibát, ugyanis a bejelentésre váró telefonokról előre feltöltötték a promóciós videókat a Youtube-ra, ám nem azonnal kapcsolták be a privát megosztási módot, így az Engadget jó helyen és időben lévő munkatársának sikerült letöltenie a fentebb láthatót a közzétett háromból.


A másik kettőt holnapig nem tudjuk megmutatni, azonban a videók címei rendkívül beszédesek: Nokia E6 és X7. Mindkét telefonról rendelkezünk már valamennyi információval, a QWERTY-s kommunikátorról szóló korábbi hírünk ide kattintva tekinthető meg, míg a négy hangszóróval felszerelt X7-hez egy igazán régi, múlt novemberben íródott beszámolót tudunk ajánlani.


Mint fentebb a Three szolgáltató munkatársa már ismertette, az X7-en a legújabb Symbian fut, amely főbb újdonságai közül kiemelendő a kezdőképernyők áramvonalasabb kezelése, a háromszor gyorsabb beépített webböngésző, és a használhatónak tűnő virtuális billentyűzet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.