Hirdetés

Nokia E65 - a stílus és a tartalom



|

Hirdetés

A Nokia E65-öt úgy tervezték, hogy a leggyakrabban használt alkalmazások a külső borításon elhelyezkedő One Touch gombokkal is elérhetők legyenek. A felhasználók így egyetlen gombnyomással kezdhetnek konferenciahívást, érhetik el a névjegyzéküket, némíthatják majd hangosíthatják vissza a hívásokat, és indíthatják el az általuk kiválasztott alkalmazást. A felhasználó által meghatározott alkalmazásokhoz gyors hozzáférést biztosító telefonkijelzőt megjelenítő aktív készenlét a One Touch gombokkal együtt megkönnyíti az üzleti és személyes alkalmazások elérését és az alkalmazások közötti váltást. A Nokia E65 a következő vezető vállalati telefonrendszerekkel integrálható: a Nokia Intellisync Call Connect for Cisco, a Nokia Intellisync Call Connect for Alcatel és az Avaya one-X Nokia megoldások számára kifejlesztett Mobile Editions. A Nokia E65 készülék a leggyakrabban használt vállalati és fogyasztói e-mail megoldásokat is támogatja. A Nokia E65 már ma elérhető néhány országban, 2007 első negyedévében még szélesebb körben kapható lesz, ára támogatások nélkül 400 euró körül várható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.