Hirdetés

NVIDIA Tegra 2-es tablettel újított az Acer



|

Valószínűleg méltányos áron fog piacra kerülni a 10 colos megoldás.

Hirdetés

A tajvani gyártó végre bejelentette a régóta pletykált Iconia Tab A200 táblagépét, ám a korai pletykákkal ellentétben a honeycombos eszköz lelkét nem a szupererős Kal-El, hanem az NVIDIA előző generációs Tegra 2 lapkakészlete adja.

 

 


Sajnos az Acer egyelőre nem hozta nyilvánosságra a forgalomba kerülésének részleteit, ám az ígéret szerint januárban már meg is fog érkezni rá az Android 4.0 - ebből ítélve pár piacon még karácsony előtt elérhetővé válhat. További érdekessége, hogy a gyártó lehagyta róla a felhasználók többsége számára teljesen felesleges, ám ettől függetlenül szinte az összes tableten megtalálható hátlapi kamerát.

 

Acer Iconia Tab A200 specifikációk:

-Érintőkijelző: 10,1 col, 1280×800 pixel, kapacitív
-Előlapi kamera: 2 megapixel
-Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11n, GPS
-Giroszkóp, gyorsulásmérő
-1 GHz-es NVIDIA Tegra 2 SoC, 1 GB RAM
-8/16 GB háttértár
-microSD foglalat, 1 darab teljes méretű USB 2.0 kapu, szabványos hangkimenet
-Google Android 3.2, Acer Ring gyorsindító menü
-Akku: 3260 mAh
-400 óra készenléti idő, akár 8 órányi videolejátszás
-Tömeg: 720 gramm
-Méret: 260 × 175 × 12,4 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.