Hirdetés

Okostelefon VB: Szavazz a kamerás C csoportra!



|

Zajlik az okostelefon-VB játékunk, most éppen a C csoport kamerás mobiljait ütköztetjük meg egymással.

Hirdetés

A PC World okostelefon-világbajnokság speciális válogatottja a C csoport, ami a legszuperebb kamerás mobilokat vonultatja fel. Most az itt látható négy készülék közül keressük a legjobbat. És, hogy miért érdemes játszani velünk? Szavazz a Mobil VB weboldalán és garantált ajándékkal lehetsz gazdagabb, valamint a játékban résztvevők között kisorsolunk egy Benq W1070-es házimozi projektort is!

Hirdetés

A C csoport versenyzői:

 

LG G2

Amíg nem jelenik meg a G3-as, addig a G2 minősül az LG legjobb fényképezős mobiljának, ami a DxO Labs ragsora szerint a világ hetedik legjobb kamerás mobilja. Az 5,2 hüvelykes, Full HD kijelzővel szerelt okostelefon 13 megapixeles, autofókuszos kamerát kapott, ami 1080p-ben képes videót rögzíteni 60 fps mellett is. E mellett a készülék kellemes dizájnnal, minőségi burkolattal, erős hardverekkel is rendelkezik.


Nokia Lumia 1020

A Nokia egyik legjobb, kifejezetten fényképezésre kihegyezett Lumia modellje, ami a legutóbbi PC World mobilfotós körképben is csak a szolgáltatások miatt került az iPhone 5S mögé. Az élénk színekben is kapható készülék fiatalos külsővel és jól kezelhető Windows Phone belsővel rendelkezik. A 4,5 hüvelykes Lumia 1020-as 41 megapixeles, autofókuszos kamerát kapott.


Samsung Galaxy S4 Zoom

A Galaxy S4 Zoom változata szinte már nem is fényképezésre kihegyezett telefon, hanem komoly fényképezőgép, telefonos funkcióval. A készülék hátulján brutális kamera található, aminek nagy előnye, hogy optikai zoommal is kiegészítették. A Samsung kompakt fényképezőgépe, azaz okostelefonja 16,3 megapixeles CMOS-érzékelőt kapott, fotózási képességek tekintetében is kemény ellenfélnek számít.


Sony Xperia Z2

Az Xperi Z2 a csúcskészülékek között is indulhatott volna, ám az erős hardverkiépítés és a tetszetős dizájn mellett a Sony mérnökei az optikára is alaposan rágyúrtak. Bár a megapixelháborút nem nyeri meg, a 20,7 Mp értéke kifejezetten imponáló, a BSI szenzoros érzékelője garantáltan feladja a leckét a versenytársknak.

Válasz ki egy telefont a csoport négy indulója közül és szavazz itt!

 

A játékban való részvétel regisztrációhoz kötött. Minden regisztrált felhasználót garantáltan megajándékozunk egy 500 forintos Foodpanda kuponnal (amit 1500 forint feletti bankkártyás fizetésnél válthatsz be). S mivel a bajnokoknak is szükségük van védelemre, a szavazók között az Okostelefon-világbajnokság során 30 darab egyéves ESET Mobile Security mobilvédelmi szoftverlicencet sorsolunk ki, valamint minden résztvevőnk esélyes arra, hogy a játék végén hazavigye a Benq W1070 Full HD-s házimozi projektorát a számos egyéb meglepetés ajándék mellett. További információért kattints az oldal tetején található “Nyeremények” hivatkozásra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.