Hirdetés

Titokzatos módon tűnt el a Nokia 600



|

A finnek mondhatni elgőzösítették az augusztusban bejelentett telefonjukat.

Hirdetés

Nemrég a Nokia három darab, kedvező árú Symbian Belle operációs rendszert futtató okostelefonnal rukkolt elő, ám a 701/700/600 jelzésű megoldások közül az ígéretekkel ellentétben csak az első két modell került piacra, az utolsóról a bemutatása óta semmit sem hallottunk.

 

Nokia 600
Nokia 600

 


Ami ennél is furcsább, hogy a Nokia 600 az utóbbi napokban hivatalosan szinte megszűnt létezni: a finn gyártó mindenféle tájékoztatás nélkül az összes weboldaláról eltávolította a terméket, és még a Youtube-ra feltöltött promóciós videója is csak konkrét linkkel rendelkezve tekinthető meg.

Egyelőre nem tudni, hogy az adók és egyebek nélkül 180 euróért bejelentett telefon valaha piacra kerül-e, ám a széleskörű nemmobillá tétele után kevés esélyt látunk rá. A specifikációit áttanulmányozva meglehetősen egyértelmű, hogy a gyártó eredetileg sem keresett volna sokat az eszközön, továbbá megemlítendő, hogy a bejelentéséről szóló írásunk készítése idején az ára forintra váltva 49 ezerre jött ki, mára viszont 55 ezerről van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.