Hirdetés

Prémium lesz a fém Samsung Galaxy F



|

Az iPhone 6 igazi riválisának szánják a fém házas Galaxy F-et.

Hirdetés

Az @evleaks bizonyítékokat talált arra vonatkozóan, hogy a Samsung Galaxy F nevű készülék tényleg valóság. Állítólag egy olyan okostelefonról van szó, amibe a Qualcomm Snapdragon 805-ös processzora, 3 GB RAM és egy 1440 x 2560-as QHD kijelző kerül bele, teljesen fém házba csomagolva. 

Hirdetés

Eddig ezüst és arany színekben bukkant fel a készülék, de szinte biztos, hogy a megszokott fekete színben is elérhető lesz majd a Galaxy F. A prémium, fém okostelefonról már régóta pletykálnak, és a Galaxy S5-ről is az a hír járta a megjelenése előtt, hogy nagyobb részt fém házat kap a minőség érdekében. 

A Galaxy F kiadása állítólag azért vált szükségszerűvé, mert a Samsung a 4,7 és az 5,5 hüvelykes méretekben érkező iPhone 6-tól fél. Az elemzők és a felmérések szerint a valaha volt legnagyobb készülékváltási hullámot indítja el szeptemberben az Apple, az androidos és a windows phone-os táborok 35 százaléka pedig átáll majd az Apple-höz. Egy, az eddigieknél még minőségibb Samsung készülék talán a felhasználók egy részét visszatartja majd az iPhone 6-tól, legalábbis ezt remélik a dél-koreaiak. 

 

Fotó: @evleaks

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.