Hirdetés

SIM kártyát árul a Wikipedia alapítója



|

A férfi egy jótékonykodó brit mobilszolgáltató elnöke lett.

Hirdetés

Úgy tűnik Jimmy Wales továbbra sem tett le a világ jobbá tételéről, a re/code beszámolója alapján ugyanis bejelentette a brit The People's Operator nevű virtuális mobilszolgáltató elnöki pozíciójának elfogadását. Lépésével a Wikipedia alapítója nyilvánosságot és súlyt kíván adni a 2012 novembere óta működő vállalatnak, állítása szerint az ügyféllé válással passzív módon bárki folyamatosan jótékonykodhat.

Hirdetés


Ennek magyarázata, hogy a vállalat az ügyfelek havi számlájának vagy feltöltéseinek 10 százalékát egy relatíve szabadon választható jótékonysági szervezetnek továbbítja. Ezen felül a The People's Operator profitjának 25 százaléka a cég alapítványához kerül, amely megpróbálja azt a lehető leghatékonyabb módon szétosztani a pénzre igényt tartók közt.


A szolgáltató egyelőre csak az Egyesült Királyságban érhető el, ám az immáron Jimmy Wales nevével fémjelzett vállalat külföldön is mindenképp terjeszkedni kíván, elsőként az Egyesült Államok piacára kíván belépni.


(Fotó: Sebastiaan ter Burg)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.