Hirdetés

T-Mobile USA: itt a MyTouch 3G Slider



|

Újból frissült a szolgáltató saját androidos vonala.

Hirdetés

Az amerikai T-Mobile-nál vált elérhetővé az első androidos mobiltelefon: a G1-et a HTC tervezte, de a szolgáltató saját márkajelzésével ellátva árusította. A két cég közt azóta is folyamatos az együttműködés: múlt júniusban bemutatták a G1-et leváltó, Android 1.5-öt futtató myTouch 3G-t. Most megérkezett a harmadik generáció: a MyTouch 3G Slider a jelenlegi legfrissebb 2.1-es OS-t futtatja, ráadásul kiegészült egy QWERTY-billentyűzettel is.

 

T-Mobile MyTouch 3G Slider
T-Mobile MyTouch 3G Slider

 


Tudását tekintve nem éppen kiemelkedő a készülék, és az előző verzióhoz képest nem sokat változott: az érintőkijelző 3,2 col átmérőjű, a felbontása 320×480 pixel; az autofókuszos kamera 5 megapixeles, és LED-es vakuval is ki lett egészítve. Alapvetően négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik, de került még bele 7,2 megabites HSDPA-modul is, a maximális feltöltési sebesség pedig 2 megabit. A szokásos Bluetooth 2.1 mellett még Wi-Fi segítségével is képes kommunikálni, továbbá az A-GPS-nek köszönhetően navigációra is alkalmas.


A vélhetően nem túl sok szabadon felhasználható memória legfeljebb 16 GB-os microSD-vel bővíthető, egyéb extrái közt megemlítendő a szabványos hangkimenet, és a gyorsulásmérő. Az USA-ban júniusban kezdődik el a forgalmazása, és a régi MyTouch-hoz hasonlóan a hazai leányvállalat vélhetően nem veszi fel a kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.