Hirdetés

TARGUS Micro Travel USB Hub origami rajongóknak



|

Igen kis helyen is elfér az összehajtható USB elosztó

Hirdetés

Nem csak felső kategóriás noteszgép táskákat, hanem egyéb kiegészítőket is gyárt a Targus. Kínálatában felfedezhető egy-két praktikus érdekesség is, ezek természetesen elsősorban a mobil számítástechnika iránt érdeklődők, illetve noteszgép tulajdonosok számára érdekesek.

 

 

targus micro travel usb hub
 

 

 

Kézenfekvő ötlet szinte minden noteszgép és főképp netbook tulajdonos számára egy USB elosztó beszerzése, hiszen a legtöbb hordozható gép csak 2-3 csatlakozást kínál, amit egyből fel is emészt az egér, billentyűzet és a mobil internet modeme. A Targus szokásos árszinten kínált elosztója annyiban kínál mást, hogy összehajtható szerkezetével még kisebb helyet foglal el a táskában.

 

 

targus micro travel usb hub noteszgep
 

 

 

A főcsatlakozó tengelye derékszöget bezárva térbeli 270/180 fokos forgathatóságot enged meg, azaz kihajtható. Négy portot kínál úgy, hogy az USB eszközöket és csatlakozókat az asztal síkjára támaszkodva tartja meg, így azok nem terhelik súlyukkal a gép alaplapját.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.