Hirdetés

Több gond is adódott az új iPhone 13-mal



|

Szerencsére az Apple már megmutatta, hogyan háríthatjuk el a hibákat.

Hirdetés

Megérkezett a következő iPhone-széria, amelynek tagjai továbbra sem olcsók, de legalább valamennyire továbbfejlesztett teljesítményt kínálnak elődjeikhez képest. Ahogy arra számítani lehetett, még a drágább iPhone 13-asok iránt is nagy volt a kereslet, ráadásul már vannak olyanok, akik próbálgathatják új mobiljukat, így pedig fény derült néhány kellemetlen hibára.

Bizonyos felhasználók például arra panaszkodtak, hogy nem tudják elérni az Apple Watch Unlock funkciót. Az Apple más bugokat is talált, de szerencsére apróságokról van szó, amiket könnyedén orvosolhatunk.

Hirdetés

Az egyik ilyen hiba az, hogy a widgetek visszaállhatnak alapértelmezett beállításokra, miután visszaállítjuk az iPhone-t vagy az iPad-et az iCloud-on tárolt adatok segítségével. Ez érinti az összes iPhone 13-at, illetve a 9. generációs iPad-et és a 6. generációs iPad minit is. Az Apple útmutatója alapján úgy rakhatjuk helyre a dolgokat, ha szimplán ismét testre szabjuk a widgeteket.

Az iCloud-os visszaállítást követően előfordulhat az is az előbb említett készülékeken, hogy nem érjük el az Apple Music katalógusát, beállításait, vagy nem tudjuk használni a Sync Libraryt. Ha ezzel a problémával találkozunk, akkor az Apple szerint az jelenthet megoldást, ha frissítjük a készülék szoftverét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.