Hirdetés

Videó: XPERIA Play előzetes



|

Az Engadget rátette a kezét a PlayStation-mobil prototípusára.

Hirdetés

Hazai idő szerint ma reggel 7 óra körül a Sony munkatársai Japánban lerántották a leplet a PlayStation Portable kézi játékkonzol második verziójáról, pár órával előtte pedig az Engadget közölt egy részletes előzetest a korábban PlayStation-mobilként ismert XPERIA Play-ről.

 

 

A portál munkatársai konkrétan egy prototípust kaptak a készülékből, ráadásul nem is hivatalosan - mindenesetre érdekes az időzítés, valószínűleg az egész egy PR-fogás, amelyet controlled leaknek (kb. irányított szivárogtatásnak) szokás hívni. Ezt némileg alátámasztja, hogy valójában semmi olyat nem tudtunk meg most az XPERIA Play-ről, amelyről eddig ne pletykáltak volna, ám ettől függetlenül mindenképp érdemes megnézni a telefont akció közben.


Kapcsolódó hír, hogy a Sony reggel a PSP2 mellett bejelentette a PlayStation Suit keretrendszert is, amelynek hála egyrészt a támogatott androidos mobilok képesek lesznek PSOne címeket futtatni, másrészt a segítségével elkészült játékok a PSP-vel, és a mobillal is kompatibilisek lesznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.