Hirdetés

Videón az első WP7-es Nokia



|

Egy módosított N9-nek tűnik a Sea Ray kódnévre hallgató eszköz.

Hirdetés

A Technet.hu egyik szerzőjének állítása szerint még tegnap reggel a lentebb beágyazott videó letöltési hivatkozása landolt a postaládájában, a mozgóképen Stephen Elop személyesen mutatja be a Nokia egyes alkalmazottainak a cég első Windows Phone 7-es mobilját.

 


A Sea Ray kódnévre hallgató eszközről sajnos kevés konkrét információ áll rendelkezésre, ám külsőre körülbelül egy Nokia N9-nek tűnik, viszont került még rá egy plusz exponáló billentyű is. Sajnos a videón nem látszik, hogy a készülék előlapján vannak-e gombok (az N9-én nincsenek), bár ezek elvileg mindenképp szükségesek a Windows Phone 7 Mango megfelelő kezeléséhez.


A videó nyilvánosságra hozásáért szinte biztosan nem a közönség valamely tagja felel, hiszen az összevágott felvételen több szögből, és azonos minőségben lehet megtekinteni az előadást; a vezetőség vélhetően a részvényárfolyamok stabilizálása miatt döntött a telefon korai kiszivárogtatása mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.