Hirdetés

XPERIA X10: jöhet az Android 2.1



|

Az IFA-kiállításon videóra vettek egy frissített szoftverrel ellátott modellt.

Hirdetés

Hazánkban is viszonylag nagy népszerűségre tett szert a Sony Ericsson Google Android 1.6-ot futtató készüléke, amelyről május eleji tesztünkben mi is pozitív véleményt alkottunk. Hardveresen egy abszolút felsőkategóriás eszközről van szó, azonban szoftveresen elavultnak számít - hiába az egyéni és tetszetős kezelőfelület.

 


A svéd-japán gyártó többször is leszögezte, hogy még idén meg fog érkezni rá a jóval modernebb Android 2.1, ráadásul a brit kirendeltségük szerint még ebben a hónapban - bár azt nem tudni, hogy globális, vagy helyi megjelenésről beszéltek-e.


Annyi viszont biztos, hogy már nem kell sokat várni a komoly frissítésre: a szerdán véget ért berlini IFA-kiállításon egy szemfüles érdeklődőnek sikerült videóra vennie az új szoftvert, amely meglehetősen stabilnak és gyorsnak tűnt, bár állítólag még egy nem végleges verzió volt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.