Hirdetés

Már megint szegény Apple HomePod kap kihívót



|

Az Apple-t olyan helyről vették célba, ahonnan a gyártó nem is számított rá. Folytatódik az adok-kapok az okosotthon-piacon.

Hirdetés

Nem elég, hogy az Apple kissé megkésve próbált felkapaszkodni az intelligens hangszórók teljes gázzal robogó vonatára, időről-időre újabb kihívó bukkan fel a piacon. A legújabb egyszerre kíván a HomePod, és a Sonos lábujjára taposni. 

Hirdetés

A Bose az egyik legismertebb brand a hagyományos hangszórók piacán, ám náluk is tudják, hogy a jövő az okoshangszórókban van, ezért fogták az Amazon Alexáját, és szépen belepakolták legújabb modelljükbe, mely igencsak veszélyes lehet a prémium termékeket gyártó vetélytársakra. Ugyanakkor a Bose szerint a Home Speaker 500 és az őt remekül kiegészítő Soundbar 500 és 700 egy egészen másfajta vízió alapján készült, hogy igazán élvezhessük a hangzást. A gyártó szerint az egyik legfontosabb fejlesztés a mikrofontechnológia, ami lehetővé teszi, hogy a hangszórók jobban hallhassák a parancsokat akkor is, mikor éppen üvöltve hallgatjuk Zámbó Jimmy: Bukott diák című örökzöldjét.

A Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatra is képes termékek szinkronizálva és elkülönítve is működhetnek az egyes helységekben, de a jövőben a frissítéseknek köszönhetően újabb érdekességeket tapasztalhatunk. Az októberben megjelenő Home Smart Speaker és a Soundbar verziók nem lesznek olcsóak, hiszen 400-800 dolláros áron érhetőek majd el, ami még az Apple HomePodnál is drágább, de ha valóban új szintre emelik a funkciót és a hangzást, vélhetően lesz piaca. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.