Hirdetés

A BudapestGO-val már gyorsabb lesz jegyet érvényesíteni, mint a klasszikus módon



|

Pillanatok alatt érvényesíthető jegyet ígérnek az utasoknak.

Hirdetés

Februárban lesz egy éve, hogy elindult a BudapestGO alkalmazás, amelyben egy rendszer alatt érhetőek el a budapesti járatok menetrendjei, egy útvonaltervező, ha pedig már mindent tudunk, még a szükséges jegyeket, vagy bérleteket is megvásárolhatjuk.

A BudapestGO-t az első évében 2,2 millió alkalommal töltötték le a felhasználók és havonta 1 millió aktívan utas használja, hamarosan pedig még könnyebbé teszi a tömegközlekedést.

A BKK remek akcióval ünnepli az évfordulót, február 10-től lesz megvásárolható a szüliNAPIjegy, amivel 150 forintért cserébe, február 14-én egész nap korlátlanul lehet majd közlekedni a fővárosban. Ekkor még nem, március elejétől azonban egy izgalmas, új funkcióval bővül a BudapestGO.

Hirdetés

Először a metró területén válik elérhetővé az NFC-s jegyérvényesítés, a tervek szerint pedig májusra az összes BKK-s járaton működik majd az új technológia, amivel a telefonunkkal egyetlen pillanat alatt, gyors érintéssel érvényesíthetjük digitálisan vásárolt menetjegyünket.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint egyébként a jegyértékesítéseik 20%-a már digitálisan történik, ezeknek pedig kétharmada a mobilos alkalmazáson keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.