Hirdetés

A burgundi vörös az utolsó Galaxy S8



|

Dél-Koreában hamarosan megjelenik a burgundi vörös modell - várhatóan ez az utolsó szín a Galaxy S9 előtt.

Hirdetés

A Samsung nem is olyan régen adott ki egy kedvcsinálót, amelyben a Galaxy S8 és Galaxy S8+ zászlóshajók legújabb, burgundi vörös verzióját mutatta meg

Hirdetés

Ez a modell Dél-Koreában biztosan megjelenik, és pontosan ugyanazt tudja majd (és ugyanannyiba kerül), mint az összes többi változat. 

Dél-koreai médiaforrások szerint a burgundi vörös Galaxy S8 és Galaxy S8+ november 28-án debütál a boltokban, ugyanakkor a Samsung még mindig nem döntötte el, hogy ez a szín a világ minden részén megjelenik-e. A lehetőséget továbbra is mérlegelik, vagyis van rá esély. 

A burgundi vörös Galaxy S8 valószínűleg kevés iPhone X-vásárlót tántorít el a következő Apple okostelefonjától, ugyanakkor mindenképp üdvözlendő és tetszetős. 

Valószínűleg ez lesz az utolsó színbeli frissítés a Galaxy S8-hoz, hiszen a Galaxy S9-ről már rengeteget hallunk, és tudjuk, hogy már januárban megvillantja a Samsung. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.