Hirdetés

A CES egyik legnagyobb rejtélye volt a Samsung összehajtható okostelefonja



|

Állítólag ott volt a CES-en a 7,3 hüvelykes, már majdnem kész Galaxy X.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben sokat hallottunk a Samsung összehajtható okostelefonjáról, és úgy néz ki, hogy megvan miért. A Samsung valójában magával vitte az új modellt a CES-re, és zárt ajtók mögött mutatta meg az érdeklődő partnereknek. 

Hirdetés

Bár a Samsung így tett egy évvel korábban is, a mostani ügy érdekessége, hogy a Galaxy X állítólag majdnem készen volt. Legalábbis hardveres szemszögből. Ami azt illeti, egy novemberi sorozatgyártásra is készen áll a Samsung. 

A dél-koreai gyártó befelé és kifelé hajtogatható prototípusokat egyaránt magával vitt, de elvileg először a befelé hajtható lesz a nyerő, a másik megoldásnál ugyanis nagyobb strapabíróságra lesz szükség. 

A jelenlévők megerősítették, hogy az újdonság 7,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Vagyis remek lesz videózni rajta, majd ha meguntuk, félbe tudjuk hajtani, és eltehetjük a zsebünkbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.