Hirdetés

A filmekben bárki fel tudja törni a biztonsági rendszereket, de a valóság egészen más



|

A biztonságtechnika egyáltalán nem úgy működik, ahogy azt a filmekben láttad.

Hirdetés

Balegyenes a kódpanelbe, kitépett kábelköteg a kameránál, sokkolóval tönkre tett videófelvevő - ami a filmeken jól mutat, az a valóságban nem működik. Legújabb videónkban most megmutatjuk, hogy miért is teljesen más a való élet, mint a mozifilmek világa. 

Ebben az anyagban többek között szó esik arról, hogy áramtalanítás után tényleg szabad-e a bejárás a házba, valóban a kódpanelekkel kell-e erőlködni, vagy épp mennyire okos ötlet baseballütővel nekiesni egy biztonsági kamerának. 

Hirdetés

Nektek egyébként melyik a kedvenc hackeres mozifilmetek? Írjátok meg kommentben!

Ha egyetlen videónkról sem akartok lecsúszni a jövőben, iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg még támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van - hatalmas köszönet, ha így tesztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.