Hirdetés

A Fujifilm Instax nyomtatójával akár screenshotokat is eltehetsz az örökkévalóságnak



|

A Game Boy Printert idézi meg az Instax Mini Link nyomtató, ami most már a Nintendo Switchet is támogatja.

Hirdetés

Néhány éve újra szárnyalni kezdett az instax képek népszerűsége, mert abban a korban, amikor már mindent digitálisan tárolhatunk és fotóinkat végtelenül sokszorosíthatjuk, menő és értékes egy olyan kép, amiből mindössze egy létezik. Screenshotokat valószínűleg kevesen nyomtatnának ki így, de örömteli, hogy most már lehetőség van rá.

A Fujifilm és a Nintendo napokkal a New Pokémon Snap megjelenése előtt bejelentette együttműködését, minek köszönhetően az Instax Mini Link nyomtató tulajdonosai egy okostelefonos alkalmazás közbeiktatásával a legjobb játékbeli fotóikat kinyomtathatják, és nintendós matricákkal, keretekkel, effektekkel dobhatják fel.

Hirdetés

Régen, a játék Nintendo 64-es elődje idején a felhasználóknak még el kellett menniük egy Pokémon Snap Stationhöz, hogy az N64-es memóriakártyáról kinyomtassák fotóikat, de azóta sokat fejlődött a technológia.

A Fujifilm Mini Link Special Edition kétféle változatban lesz elérhető április 30-ától: az Instax Mini Link SE - Nintendo Switch Edition 39 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kerül boltokba, és fehér, piros, valamint kék színeket használ, a Pikachu szilikon tokkal megtámogatott drágább változat pedig 47 990 Ft-ba fog kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.