A Galaxy S10 vezeték nélkül tölti fel az új Samsung fülhallgatót



|

Előkerült egy sajtófotó, amin a Galaxy S10+ fordított vezeték nélküli töltéssel tankolja fel a vezeték nélküli Galaxy Buds fülhallgatót.

Azt már tudtuk, hogy a Samsung Galaxy S10 és Galaxy S10+ támogatják majd a fordított vezeték nélküli töltést, és az is kiderült, hogy a funkció neve Powershare lesz. Az FCC és a Bluetooth SIG jóvoltából pedig kiderült, hogy jön a Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató, ami a Gear IconX utódja és egyben az AirPods riválisa lesz, 8 GB tárhellyel és Bluetooth 5.0-val, tölthető tokkal. 

Hirdetés

A pletykákat és funkciókat most egy kiszivárgott sajtófotó is megerősítette, amit megint a WinFuture tett közzé. A képen az látható, hogy egy Galaxy S10+ éppen a saját akkumulátoráról tölti vezeték nélkül a Galaxy Buds tokját. 

A további részletek majd február 20-án, az Unpacked rendezvényen derülnek ki. Minden bizonnyal a Galaxy Buds USB-n keresztül is tölthető lesz. Állítólag fekete, fehér és sárga színekben jön, 149 eurós árcédulával. Egyes források szerint a Galaxy S10 mobilok előrendelői (március 7. előtti rendelés) ingyen kapják ezt meg a készülékük mellé. Az új csúcskészülékek március 8-tól lesznek kaphatóak. 

A bemutatón kis szerencsével az összehajtható Galaxy Foldot és a Galaxy Sport okosórát is meglátjuk. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.