Hirdetés

A Google Travel már a koronavírussal kapcsolatos információkra is figyelmeztet



|

A koronavírussal kapcsolatos egészségügyi és biztonsági információkra hívja fel a figyelmet a Google Travel foglalási szolgáltatás.

Hirdetés

Több dolog is változik, ha valaki mostantól a Google Travel segítségével keres magának hotelt vagy panziót. A Google úgy döntött, hogy több olyan egészségre és biztonságra vonatkozó információt jelenít meg a Google Travel foglalási szolgáltatásában, amely a koronavírussal kapcsolatos. Hangsúlyozzák például a takarítási, fertőtlenítési szokásokat vagy például a találkozásmentes bejelentkezési lehetőséget. 

Hirdetés

A Google az adatok beszerzéséhez a szállodaláncok, főbérlők és iparági szervezetek segítségét is igénybe veszi, az egyedi tulajdonosok a Google My Businessen belül adhatják át a szükséges információkat a Google számára. 

Az új információk egyelőre kizárólag a Google Travelen belül lesznek láthatóak, a cég más szolgáltatásaiban nem. A koronavírusra vonatkozó tartalmakat ugyanakkor folyamatosan építi be az egyes programjaiba a vállalat, szeptemberben például "koronavírus-réteggel" frissült a Google Térkép. Ez konkrétan az adott területen a 100 000 főre eső megbetegedések számát mutatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.