Hirdetés

A kutyát sem érdekli a Facebook Moments alkalmazása



|

Február 25-én végleg leáll a Moments app, de természetesen a tartalmakat el lehet menteni (sőt, ezek a Facebookra is feltölthetőek lesznek).

Hirdetés

A Facebook Moments alkalmazása még 2015-ben jelent meg, idén február 25-én azonban kivonja a forgalomból az óriáscég. Az app lehetővé tette a felhasználók számára, hogy fotókat osszanak meg a barátaikkal. A jelek szerint azonban a kutyát sem érdekelte a szolgáltatás, ezért a Facebook inkább nyugdíjba küldi. 

Hirdetés

A Facebook a CNET-nek juttatott el egy közleményt, amelyben azt állítja, hogy a jövőben tovább dolgozik azokon a lehetőségeken, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a Facebook appon belül mentsék el az emlékeiket. A Moments azonban úgy tűnik, hogy nem igazán nyerte el az emberek tetszését. 

A vállalat azt is elárulta, hogy a Moments felhasználó még február 25. után is lementhetik a tartalmaikat az alkalmazásból. Aki exportálni szeretné minden fotóját, az vegye célba ezt a dedikált weboldalt. Ez a lehetőség májusig lesz elérhető és használható. 

A fotók bármilyen eszközről exportálhatóak lesznek, de a fájl letöltéséhez meg kell adni a facebookos jelszót is. Ezután a Momentsben lévő fotók akár a Facebookra is feltölthetőek egy albumba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.