Hirdetés

A Microsoft sem lesz ott a CES 2022-n



|

Újabb fontos szereplő hagyja ki a CES-t a koronavírus miatt.

Hirdetés

Ha nincs a koronavírus omikron variánsa, a január 5. és 8. között esedékes CES 2022-re ismét a régimódi, fizikai formában kerülhetett volna sor, a pandémia újabb hulláma azonban átírta a terveket, és egyre több kiállító jelenti be, hogy csak virtuális műsorral járul hozzá a tech világ egyik legnagyobb banzájához.

Eddig olyan vállalatok mondták vissza a tényleges megjelenést, mint a Google, a Meta, a Lenovo, az Intel, az Nvidia és a Twitter, most pedig már a Microsoftot is felírhatjuk a hiányzók listájára.

Hirdetés

A redmondiak ugyanis a The Verge kérdésére maguk erősítették meg, hogy nem látogatnak ki a las vegasi eseményre.

"A gyorsan kibontakozó COVID-fejleményekre vonatkozó legfrissebb adatok áttekintése után a Microsoft úgy döntött, hogy nem vesz részt személyesen a CES 2022 rendezvényen."

- tudatja a hírt a Microsoft e-mailben kiadott közleménye. A Windows 11 idei megjelenésével új korszakot nyitó vállalat tehát biztosan nem áll színpadra, helyette marad az online műsor.

Maga a CES2022 viszont továbbra sincs veszélyben, a szervezők ugyanis a napokban a Twitteren tudatták a világgal, hogy a visszamondások ellenére sem tervezik a fizikai kiállítás törlését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.