Hirdetés

A Nokia X5-tel és X7-tel hódítana a HMD Global



|

A pletykák szerint globálisan ez a két okostelefon lenne a Nokia nagy fegyvere, de időközben a Nokia X6 nemzetközi megjelenését is elkezdték fontolgatni.

Hirdetés

A Nokia X6 a HMD Global eddigi egyik legvonzóbb androidos okostelefonja, amely már most népszerű a rajongók körében - pedig egyelőre csak Kínában vásárolható meg. A HMD Global mostanában Kínában mutatja be az okostelefonjait, majd némi késéssel és más névvel a világ többi részén is kiadja azokat. A Nokia X6 azonban kivétel. 

Hirdetés

Az első szenzorsávos Nokia csak Kínában lesz kapható, pedig az alacsony ára miatt sokak számára vonzó és egyben trendi választás. 

A pletykák szerint a HMD Global két másik X szériás modellel hódítana a világ többi részén. A Nokia X5 és a Nokia X7 még az év vége előtt bemutatkozhatnak, bár konkrét információk egyelőre egyikről sincsenek, és a szenzorsáv megléte sem biztos. A nevekből ítélve mindenesetre ezeknek a kijelzőiben is lesz érzékelősziget. A Nokia X5 valamivel gyengébb tudású lehet a Nokia X6-hoz képest, az X7 pedig valószínűleg erősebb. 

A HMD Global a legközelebbi készülékeit május 29-én indítja útjukra, egy oroszországi rendezvény keretében. Azt viszont még mindig nem tudni, hogy milyen modelleket dob piacra a cég. 

A Nokia X6 népszerűsége mindenesetre akkora, hogy a HMD Global időközben mégis elkezdte fontolgatni az eszköz nemzetközi forgalmazását. Juho Sarvikas, a HMD Global termékigazgatója a Twitteren kérdezte meg a rajongókat, hogy szeretnék-e más piacokon is látni az okostelefont: több mint 90 százalékuk szavazott igennel. Az már egy következő kérdés, hogy a gyártó hallgat-e a rajongóira. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.