Hirdetés

A Samsung komolyan akarja, hogy az összes Pokémon-rajongó Buds 2 fülesre vágyjon



|

A pokémesterek álma lehet a Galaxy Buds 2 vezeték nélküli füleshez készült limitált szériás töltőtok.

Hirdetés

A széria 1996-os elindulása óta már több mint 400 millió példány talált gazdára a Pokémon-játékokból, a legújabb epizódok szárnyaló eladásai alapján pedig nem látszik, hogy az emberiség egy cseppet is ráunt volna az idehaza leginkább a 2000 augusztusától sugárzott animesorozattal közismertté vált zsebszörnyekre.

Így aztán nem is csoda, hogy a különböző gyártók imádják a pokémonos kollaborációkat, hiszen a franchise vonzereje alaposan meg tudja tolni egy tetszőleges termék eladásait. A Razer korábban elő is rukkolt egy pokélabdára hajazó fülhallgató-tokkal, most pedig a Samsung is bemutatott egy ilyen töltőtokot a tavaly óta kapható Galaxy Buds 2 vezeték nélküli füleshez.

Hirdetés

A Samsung limitált szériás pokélabdája (az ezt a cikket valószínűleg nem olvasó laikusok kedvéért: a Pokémon világában ezeket használják a kis lények elfogására és tárolására) 134 ezer wonba, vagyis nettó 38 ezer forintba kerül, a vásárlók pedig a játékok szerves részét képező gyűjtögetésnek is hódolhatnak vele, mivel a dobozokban Pokémon-matricák is lapulnak. Az igazán szerencsések az ultra ritka Mew képmásának örülhetnek, amelyet a dobozok mindössze 5%-ában helyez el a gyártó.

A malacperselyt viszont csak akkor érdemes feltörni, ha repülőjegyünk is van, a termék ugyanis sajnos csak Dél-Koreában lesz elérhető. Ha viszont egészen véletlenül ott talált meg a nem túl praktikus, de annál különlegesebb töltőtok híre, ide kattintva tudod megrendelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.