Hirdetés

A Samsung megnyitotta a világ legnagyobb okostelefon-gyárát



|

Indiában található a Samsung legújabb okostelefon-gyára: ez a legnagyobb ilyen létesítmény az egész világon.

Hirdetés

A Samsung jelenleg is az egyik legnagyobb szereplője az indiai okostelefon-piacnak, azonban a várakozások szerint a következő években erős növekedésre számíthat a kategóriában az ország, és ez a dél-koreai cég számára is egyre magasabb keresletet jelez. 

Hirdetés

A Samsung egyébként is szeretne még előrébb lépni, és ezért most megnyitotta a világ létező legnagyobb okostelefon-gyárát, méghozzá pont Indiában. 

A 141 000 négyzetméteres gyárbővítésre Noida városában került sor, és ezzel a Samsung teljes kapacitás mellett megduplázhatja az Indiában végzett gyártást. Az országban jelenleg 60 millió készüléket gyárt a márka, ez hamarosan 120 millióra emelkedhet (évente). A Samsung szerint a teljes kapacitást nagyjából három év múlva tudják kihasználni, ahhoz ugyanis 5000 új alkalmazottra is szükség van. 

A vállalat nem árulta el, hogy konkrétan milyen készülékeket gyárt majd az új üzemben, de minden bizonnyal a kínálat minden részét érinti a beruházás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.