Hirdetés

Androidos okostelefont fontolgathat a Microsoft



|

Egyelőre kevés bizonyíték van minderre, de a Microsoft részéről logikus dolog lenne belépni az androidos mezőnybe.

Hirdetés

Évek óta hallunk a Microsoft Surface Phone-ról, amelyet újra és újra elkaszálnak, hogy aztán más formában tovább dolgozzanak rajta. Állítólag megint átalakítja az eszközt a Microsoft, így ha lesz is valaha Surface Phone, az legkorábban 2019 végén jöhet. Ettől függetlenül azért még kaphatunk Microsoft okostelefont idén. 

Hirdetés

Egy jelentés szerint ugyanis az egyik Microsoft Store dolgozója arról beszélt, hogy a Microsoft egy új androidos okostelefonon dolgozik. Az ilyen állítást hamar butaságnak lehetne nevezni, ugyanakkor a redmondi cég részéről logikus húzás lenne belépni az androidos mezőnybe. 

A Microsoft ugyanis már a Windows Phone-időkben is abból keresett sok pénzt, hogy az emberek androidos eszközöket vettek. A cégnek ugyanis rengeteg olyan szellemi tulajdona van, ami a platformhoz köthető. További adalék, hogy mostanra nagyon erős jelenléttel bír Androidon és iOS-en a Microsoft, ráadásul sok in-app vásárlást is kínál. 

Bár az androidos Microsoft mobil lehetséges dolog, és logikus lépés is lenne, sajnos további bizonyíték egyelőre nincs a létezésére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.